Vores træningsprogram

 

Nye medlemmer

Vi tilbyder nye medlemmer et gratis forløb over 3 onsdage første gang den 3/5 2023 kl. 18-19. Du bliver introduceret til reglerne, og instrueret i grundlæggende færdigheder i tennisspillet. Efter grundforløbet har du mulighed for at tilmelde dig yderligere instruktion, - se nedenfor.

 

Nye medlemmer og let øvede, samt øvede og turneringsspillere

Vores nye træner Francesca Agazzi tilbyder træning på alle niveauer, (både børn og voksne) enten alene, eller på små hold med maks. 4 deltagere. DU/I aftaler indbyrdes med Francesca hele forløbet, herunder tidspunkt samt reservation af baner. Du/holdet afregner direkte med træner. Det koster 300 pr. time. (Yderligere oplysninger om vores nye træner: ssftennis.memberlink.dk). 

Kontaktperson: Francesca Agazzi, 81906776. (Taler letforståeligt engelsk).

 

Forældre/børnetennis

Hver fredag kl. 16-17 arrangerer vi gratis træning for de helt små mellem 6 og 11 år. Det er en forudsætning, at en forælder deltager hver gang, eller at I på skift hjælper hinandens børn. Erfaringerne viser, at det er en rigtig god måde, at komme i gang med tennis på, - også for helt uøvede forældre.

Kontaktperson: Henrik Egholm, 99556591.

 

Juniortræning

Hver tirsdag kl. 16-17.30 arrangerer vi gratis træning for begyndere samt letøvede over 11 år, og kl. 17.30-19 for øvede juniorer.

Man kan blive rykket til næste hold, når niveauet er til det, og hvis man gerne vil!

Vores træning lægger vægt på, at vi skal have det sjovt, og at vi skal udvikle os og lære noget, med kvalitet på alle niveauer.

Kontaktperson: Brian Andersen, 26714319.

 

Fredagsdamer

Hver fredag fra kl. 9-11 er alle damer fra let øvede velkomne til tennisspil og efterfølgende hygge.

Kontaktperson: Kirsten Christensen, 28295778.

 

Oldboys 60+

Hver søndag fra kl. 19-21 er alle øvede spillere velkommen. Vi trækker lod om makker og modstander. Efter spillet hygger vi lidt, og får sat skik på alverdens problemer!

Kontaktperson: Leif Behnke, 21752495 – leif.behnke@gmail.com.

 

Velkommen til Francesca Agassi

Vores nye træner Francesca Agassi tilbyder træning for børn og voksne på alle niveauer. Enten alene eller på små hold med maks. fire deltagere.

Du - eller I - aftaler indbyrdes hele forløbet med Francesca - herunder tidspunkt samt reservation af baner. Du/holdet afregner direkte med Francesca. Det koster 300 kr. pr. time.

Kontakt: Francesca Agazzi, 81906776. Taler et letforståeligt engelsk).

Min baggrund

Jeg er uddannet tennistræner under det Italienske Tennisforbund og flyttede til Danmark i november 2022.

Jeg begyndte som træner i Italien i 2002 og har bl.a. undervist i Tc Bergamo og andre klubber i Bergamo provinsen.

I 2012 flyttede jeg til Australien og arbejdede som træner ved Complete Tennis Wollongong nær Sydney indtil marts 2020. Jeg trænede både børn og voksne og var leder for South–East NSW-holdet, som deltog i State Championships (U10, U12 og U14).

I august 2020 flyttede jeg til Schweiz og blev tilknyttet Next Level Tennis Schule i Bulach. Her arbekjdede jeg både med børn og voksne og var ansvarlig for de teams, der deltog i National League.

Jeg har spillet tennis siden jeg var 5 år og som junior deltaget både i nationale og internationale turneringer. Jeg vandt det nationale, italienske mesterskab i 2006.

Jeg har også spillet i nogle få nationale turneringer i både Australien og Schweiz, og her vandt jeg i to år mesterskabet i National League.